VacatureBoost (25%):

Voor vacatures waarvoor specifieke food- of agri ervaring een vereiste is. Je bereikt  ook latent zoekende kandidaten (25%)


Tarief: 495,-


Meer info 


VacatureBonus (65%):

Voor functies waar de meeste kandidaten al een baan hebben.  We searchen en benaderen actief passende kandidaten (65%), je doet zelf de selectie.


Tarief €995,-


Meer info

VacatureBasic (10%)

Voor een leuke vacature waar je zonder twijfel van verwacht dat er veel kandidaten geïnteresseerd zijn.


Tarief €195,-


Hierom kies je voor Food-& Agri Vacatures als vacaturepodium

Food- & Agri Vacatures helpt bedrijven écht bij het vinden van goede kandidaten. Wij doen daarom meer dan alleen het plaatsen van jouw vacatures op onze website. Als je een vacature bij ons aanmeldt, brengen wij je vacature actief bij de juiste kandidaten onder de aandacht. Dit doen we door met je mee te denken over de inhoud van je vacature, de tekst van je vacature en over wat je moet inzetten om de juiste kandidaten zo goed mogelijk te bereiken. We zetten hier onze kennis, onze tools en ons grote (online) netwerk voor je in op een manier dat het succes oplevert en dat jij je er prettig bij voelt. We hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan dat we bij vrijwel alle vacatures in de sector kunnen aangeven of en zoja hoe je hiervoor de beste kandidaten kunt bereiken. Weten we dit niet meteen, dan doen we vrijblijvend een vooronderzoekje voor je.


Dit kunnen we voor je doen lees meer>>