Over Ons

De vacaturebank voor de food- en agrosector

Je kunt uitstekend bij ons terecht om food & agri vacatures te plaatsen. En zoek je werk in die sector? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Wat doet Food & Agri Vacatures namelijk? Wij maken het voor zowel aanbieders als zoekers van werk in de agrarische en de food-sector heel gemakkelijk en efficiënt om elkaar te vinden. 

Ben je op zoek naar kandidaten?

Je kunt steeds eenvoudiger vacatures online plaatsen. Maar het blijft vaak toch een heel gedoe om de juiste kanalen te vinden en gebruiken. Dan maar weer adverteren? Dat levert ook niet veel op en kost vaak handenvol geld. Nu is er een fantastische tussenoplossing: tegen weinig kosten en zonder veel moeite veel potentiële kandidaten bereiken! Met Food & Agri Vacatures. Klik snel op ‘Voor werkgevers’

Zoek je een baan?

Prachtig hoor: al die vacaturebanken. Maar hoe hou je nou overzicht over de banen die interessant voor je zouden kunnen zijn? Food & Agri Vacatures maakt het je gemakkelijk. Gewoon, door een eigen pagina aan te maken en je daarmee onder de aandacht te brengen van bedrijven uit de sector die jij wilt! Klik snel op ‘Meer uitleg’ en je leest er alles over!

De vacaturebank voor werkgevers en werkzoekenden

Wij zijn meer dan 10 jaar actief in de arbeidsbemiddeling in de food- en agribranche. We hebben een groot netwerk van  bedrijven en zijn betrokken bij honderden vacatures in de sector. We kunnen je dan ook goed adviseren over de (on) mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Food & Agri Vacatures: de vacaturebank die meer voor je doet!