Wat is een “werken voor” pagina? 

Op deze pagina vul je de gegevens in die relevant zijn voor jouw carrière. Je kunt in jouw account je CV koppelen en updaten. Daarnaast kun je aangeven in welke bedrijven je geïnteresseerd bent en wat bedrijven van je mogen zien. Je kunt bijvoorbeeld een video uploaden of een assessment beschikbaar stellen.  Er zijn veel mogelijkheden om je kansen op de arbeidsmarkt hier een stuk mee te vergroten.  Daarnaast kun je leuke vacatures bewaren om later nog eens terug te kijken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een platform als LinkedIn, worden je gegevens bij ons vertrouwelijk behandeld. Alleen aan wie jij ze beschikbaar wilt stellen, die krijgen ze.  Je gegevens worden veilig bewaard en kun je ten allen tijde zelf verwijderen. Je houdt dus zelf het beheer erover.

Nog even voor je op een rij:   Waarom zou je een "werken voor pagina" aanmaken?

  1. Je kunt hier rustig aangeven of en op welke termijn je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, zonder dat iemand anders er nog van weet of van hoeft te weten.  Dit geeft je de kans om proactief je eigen carrièrekansen te vergroten. 

  2. Je kunt binnen je eigen account leuke vacatures bekijken, bewaren voor jezelf en later nog eens terugkijken.  Zo krijg je een indruk van het aantal vacatures dat voorbij komt binnen jouw interesse. Ook als je nog niet op zoek bent naar een baan is het handig om op deze manier vast een indruk te krijgen van jouw kansen in de markt.  

  3. Je kunt binnen jouw account zelf aangeven in welke bedrijven jij geïnteresseerd bent. Wij kunnen dan onze contacten met de bedrijven inzetten om jou te introduceren bij een bedrijf of het bedrijf contact op laten nemen met jou als potentiële werknemer, wanneer het bedrijf in jou is geïnteresseerd. Je bepaalt zelf hoe en met welke bedrijven uit het werkveld je contact wilt onderhouden.

  4. Onze searchers kunnen zien in welke uitdagingen jij geïnteresseerd bent. Zij kunnen daardoor bij het matchen beter op jouw interesses, capaciteiten en wensen aansluiten. Zij kunnen je makkelijker een passende uitnodiging sturen van een bedrijf of vacature die speelt. 

Wij zijn meer dan 10 jaar actief in de arbeidsbemiddeling in de food- en agribranche. We hebben een groot netwerk van  bedrijven en zijn betrokken bij honderden vacatures in de sector. We kunnen je dan ook goed adviseren over de (on) mogelijkheden op de arbeidsmarkt en het, indien nodig, tijdig bijsturen van je eigen carrière/wensen om je kansen te vergroten.

Schrijf je ook in voor onze kandidatennieuwsbrief voor vacatures, sollicitatietips en ons laatste nieuws!