Vacaturebank met een eigen ‘Werken voor’-pagina!

Bij Food & Agri Vacatures kun je een eigen pagina aanmaken waarin je de gegevens invult die voor jouw carrière belangrijk zijn. Dat doe je door een account aan te maken. Je kunt ook je CV daaraan koppelen en updaten wanneer je wilt. Met deze ‘Werken voor’-pagina laat je zien wie je bent en waar je naar op zoek bent. Je geeft zelf aan, wie en welk bedrijf je pagina mogen inzien en of dit anoniem gebeurd. Ook geef je aan in welke bedrijven jij specifiek geïnteresseerd bent. Op deze manier maak je de kans op een succesvolle match tussen jou en het bedrijf / de bedrijven van je keuze zo groot mogelijk. Bovendien voorkom je dat je eindeloos moet kijken naar attentie-mails en uitnodigingen voor jobs die je toch niet liggen. De vacaturebank Food & Agri Vacatures is een zeer efficiënte tool naar een leuke, interessante, nieuwe en precies passende baan!

 Vacaturebank met uitgebreide mogelijkheden

Je eigen pagina kan je vullen met verschillende zaken waarmee je jezelf zo goed mogelijk presenteert. Niks hoeft, alles mag. Jij bepaalt wat je op je eigen pagina zet. Je uploadt bijvoorbeeld een video van jezelf of stelt een assessment beschikbaar. Daarmee zal je de mogelijkheden op de arbeidsmarkt verbeteren. Ook kun je in je account interessante vacatures bewaren om deze later nog eens terug te kijken. Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk en alleen aan wie jij ze beschikbaar wilt stellen, die krijgen ze te zien. Je gegevens worden veilig bewaard en je kunt ze wanneer je maar wilt aanpassen of verwijderen.

 De voordelen van onze vacaturebank in het kort:

We zetten alle voordelen van het aanmaken van een account en een persoonlijke ‘Werken voor’-pagina voor je op een rijtje:

  1. Je kunt op je pagina rustig aangeven of en op welke termijn je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, zonder dat iemand anders er nog van weet of van hoeft te weten.  Dit geeft je de kans om proactief je eigen carrièrekansen te vergroten. Je volgt die bedrijven die je interesse hebben. Deze bedrijven kunnen jou dan benaderen met een interessante baan. Jij bepaalt of dit volledig anoniem gebeurt en wat je van jezelf wel laat zien.

  2. Je kunt interessante vacatures bekijken, bewaren voor jezelf en later nog eens terugkijken. Zo krijg je een indruk van het aantal vacatures dat voorbij komt binnen jouw interesses. Ook als je nog niet direct op zoek bent naar een baan is het handig om op deze manier vast jouw kansen te beoordelen in de markt. 

  3. Je geeft zelf aan in welke bedrijven jij geïnteresseerd bent. Wij kunnen dan onze contacten met die bedrijven inzetten om jou te introduceren. En is het bedrijf in jou geïnteresseerd? Dan zal het zelf contact met jou opnemen. De regie houd je altijd zelf in handen want jij bepaalt hoe en met welke bedrijven uit het werkveld je contact wilt hebben.

  4. Onze searchers kunnen zien in welke uitdagingen je geïnteresseerd bent. Zij kunnen daardoor bij het matchen beter op jouw interesses, capaciteiten en wensen aansluiten. Zij kunnen je makkelijker een passende uitnodiging sturen van een vacature die speelt of van een bedrijf dat iemand als jij zoekt.

 Wil je niet zelf alle vacatures bijhouden maar je laten verrassen door interessante aanbiedingen van bedrijven? Maak hier je account aan.

Account aanmaken

 Schrijf je ook in voor onze kandidatennieuwsbrief voor vacatures, sollicitatietips en ons laatste nieuws!