Over Ons

Toonaangevend in houtverwerkingsproducten

Plomp en Zonen B.V. is één van de meest toonaangevende houtverwerkingsbedrijven in Europa. Ons bedrijf staat in Waardenburg, centraal gelegen in Nederland aan de A2. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn de kernwaarden van ons familiebedrijf. Ons productengamma richt zich specifiek op kwalitatief hoogwaardige bodembedekking voor paarden, veehouderij en kleine huisdieren. Daarnaast hebben we ons toegelegd op het produceren van milieuvriendelijke brandstof in de vorm van kwalitatief hoogwaardige houtpellets.

Productiecapaciteit

Op ons fabrieksterrein in Waardenburg hebben wij met het machinepark de optimale productiecapaciteit om de inkomende grondstoffen snel te verwerken en de grootst mogelijke continuïteit van de leveringen te waarborgen.

Plospan, het handelsmerk van Plomp en Zonen B.V.

Onze strooiselproducten zijn allemaal gebaseerd op houtmateriaal. We brengen onze producten op de markt onder de naam Plospan®. Naast de strooiselproducten verkregen uit hout, leveren we ook een aantal ‘serviceproducten’ zoals hooi, stro en vlas.

Bio-Energie

Dat ons bedrijf zich door blijft ontwikkelen en innoveert op een veranderende markt, blijkt wel uit onze productoplossingen voor de Bio-Energie in de vorm van houtpellets. Ook deze houtpellets worden onder de naam Plospan® gevoerd. Doordat Plomp en Zonen B.V. de mogelijkheden met houtverwerkingsproducten blijft onderzoeken, is het bedrijf in staat om steeds weer vernieuwende producten op de markt te brengen.