Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij KTBA

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over KTBA

Over KTBA

DIT IS KTBA
De passie en bevlogenheid vanaf de oprichting in 1996 van KTBA zie je nog steeds terug in de organisatie. Toen een eenmanszaak en nu met ruim 200 gedreven collega’s. Het zijn deze mensen die KTBA tot een bijzondere werkplek maken.

KTBA neemt het voortouw op inhoudelijke ontwikkeling en vindt werk privé balans erg belangrijk. Een leuke baan combineren met gezin, familie of topsport is geen uitzondering, maar vanzelfsprekend. Samen geven we de organisatie vleugels die we nodig hebben om hoge toppen te bereiken.

Als strategisch sparringpartner op het gebied van hoogwaardige Quality Assurance-, Riskplaza & Business Assurance-diensten in de food- en consumer goods-branche maken we de wereld iedere dag een stukje voedselveiliger.

KENNIS IS DE KRACHT VAN KTBA
De wereld van een food professional is aan verandering onderheven. Een enorme uitdaging om op de hoogte te blijven als ook om het juiste advies te blijven geven. Wij staan samen sterk waarbij specialisatie de sleutel is.

PSSST. WIL JE ONS GEHEIM HOREN?
Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Die trekt ambitieuze, ondernemende mensen aan. Mensen waar we trots op zijn! We zijn collega’s met een pragmatische, daadkrachtige en professionele instelling. Collega’s die leergierig en loyaal zijn. Laten dat nou ook net onze waarden zijn, van waaruit wij alles beredeneren. Hierdoor groeit KTBA hard, heel hard. Maar hoe hard we ook groeien, welke veranderingen we ook meemaken, onze waarden blijven steeds hetzelfde.

KTBA blijft continue in beweging. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. We zijn het snelst groeiende bedrijf van de Benelux in onze branche. Elk jaar verwelkomen we van harte veel nieuwe collega’s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

Door een heldere kijk op de toekomst, door te werken vanuit een visie, door het volgen van een inspirerende droom en die met elkaar te delen, weet iedereen waarvoor we het doen!

Naast een ambitieuze sfeer hangt bij KTBA ook een informele sfeer. Persoonlijk, open, eerlijk en transparant. Dat vertaalt zich in kleine dingen. In een potje tafelvoetbal met fanatieke collega’s of een gezellig gesprekje bij de koffieautomaat (met de lekkerste koffie). Een nét iets te gezellige vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging. Daar praten we altijd met elkaar, nooit over elkaar.
ONI