Samenvatting

Kernactiviteiten
DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector. Onze specialisten adviseren op de terreinen bouw, financieel management, mest, energie, makelaardij, schade en het verbinden van ketenpartijen. Naast individuele advisering op bedrijfsniveau begeleidt DLV Advies agrarische studiegroepen en is zij actief in innovatieve projecten en onderzoeken.

Wie zijn wij

Ambitie
DLV Advies is met 100 medewerkers het grootste onafhankelijke adviesbedrijf in de agrarische sector. De dynamische organisatie opereert vanuit Uden een heeft een landelijke dekking. De regiokantoren zijn gevestigd in Deventer, Heerenveen en Vianen.

Visie
Door het brede werkterrein en de diepgewortelde kennis, overziet DLV Advies als geen ander het gehele agrarische speelveld. De combinatie van praktische agrarische kennis en inzicht in de keten maakt van DLV Advies dé partner voor advies & resultaat.

Carrière

Instroom
Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s die naast kennis van de agrarische sector, ook affiniteit hebben met de ontwikkelingen in de landbouw en in de keten.

Ontwikkelen en leren
Werken bij DLV Advies betekent veel ruimte voor eigen initiatief, vrijheid, en korte lijnen. De mensen bij DLV Advies zijn vernieuwend, ondernemend en beschikken over een gezonde dosis lef. Collega’s staan voor elkaar klaar en werken samen om de doelen van de klant te realiseren.