Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Denkavit nederland BV

Meer informatie over Denkavit nederland BV

Meer informatie over Denkavit

SAMEN WERKEN AAN EEN MOOIE TOEKOMST? KOM WERKEN BIJ DENKAVIT!
Elke middagpauze een wandeling met collega’s door het bos tegenover het kantoor. Als je bij familiebedrijf Denkavit werkt is dat de normaalste zaak van de wereld. Wij vinden persoonlijke aandacht en betrokkenheid belangrijk. Dat voel je zodra je bij ons binnenstapt. Collega’s zijn oprecht geïnteresseerd en staan voor elkaar klaar. We werken hard, maar maken ook tijd voor plezier.
Samen blijven groeienOm de beste innovatieve en duurzame oplossingen te bieden, onderzoeken we in ons laboratorium en het DenkaFarm Innovation Centre onder andere nieuwe voerconcepten en producten. En het is niet alleen de ontwikkeling van onze producten en diensten die bij ons veel aandacht krijgt. Ook jouw persoonlijke groei is topprioriteit. De lijnen in ons bedrijf zijn kort en er is veel mogelijk. Van een studie Frans of een opleiding microbiologie tot een Adobe-training. Het beste uit onszelf halen, daar gaan we voor.FAMILIEGEVOEL
Onze missie? Wereldwijd de aantrekkelijkste partner zijn in jongdiervoeding, kalfsvlees en speciale grondstoffen. Daar gaan we met z’n allen voor. Inmiddels werken we samen met meer dan zeshonderd collega’s. We zijn actief in ruim zestig landen en hebben vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en de Verenigde Staten. Maar hoe internationaal en ambitieus we ook zijn; het familiegevoel ervaar je nog steeds.