Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Daavision B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Daavision B.V.

Meer informatie over Daavision

Daavision B.V. is gespecialiseerd in de productie en handel van agrarische toevoegingsmiddelen, voornamelijk gebaseerd op organische vetzuren.

Vanuit onze fabriek, waar wij zowel korte- als middellange keten vetzuur mengsels produceren, biedt Daavision oplossingen die inmiddels op agrarische ondernemingen over de hele wereld toegepast worden. Gedreven door de laatste trends in de agrarische industrie, ontwikkelen wij de meest innovatieve oplossingen die bijdragen aan diergezondheid en voedselveiligheid.

Innovatie & Kwaliteit

Minstens net zo belangrijk als onze wens om innovatief te zijn, is ons streven om continu producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te produceren en om deze kwaliteit te allen tijde te controleren en te waarborgen. Door ons continue streven naar innovatieve producten, is Daavision er als eerste in geslaagd het sterk antibacteriële Laurinezuur verwerkbaar te maken voor de agrarische industrie.

Export ervaring

Inmiddels heeft Daavision jarenlang ervaring opgedaan in de wereldwijde export van agrarische producten. Hierdoor hebben wij veel expertise in het voeden van landbouwhuisdieren onder verschillende omstandigheden. Variërende klimaten, verschillende diersoorten, aparte culturen, wisselende bedrijfsvoeringen en voedermethodes vragen allemaal om een specifieke aanpak. Met onze kennis en ervaring proberen wij onze klanten altijd zo goed mogelijk bij te staan.

ONI