Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij CAV Den Ham

Meer informatie over CAV Den Ham

Meer over CAV Den Ham

De Coöperatieve Aan- en verkoop Vereniging “Den Ham” U.A. is een middelgrote, ambitieuze en zelfstandige mengvoederproducent. Voor onze gezamenlijke leden en afnemers produceren wij een breed assortiment mengvoeders. Op basis van technische advisering en praktische ondersteuning dragen wij bij aan de optimalisatie van de resultaten bij onze klanten.

Mengvoeders

In onze fabriek produceren wij met name rundveevoeders en varkensvoeders. Voor al onze voeders geldt dat zij worden geproduceerd en zijn ontwikkeld op basis van de resultaten die u op uw bedrijf wilt realiseren. Naast onze bulkvoeders bieden wij ook producten in zakgoed aan die afgehaald kunnen worden in onze moderne ‘drive in’ zakgoedhal.

Zoals u kunt verwachten voldoen wij aan de diverse kwaliteitseisen (GMP+, HACCP en Q&S). Ook zijn wij deelnemer van SecureFeed, een organisatie die toe ziet op de kwaliteit van grondstoffen die worden gebruikt in de agrarische sector.

Werken bij CAV Den Ham

Het bedrijf levert een compleet pakket producten en diensten, waarbij optimalisatie van het bedrijfsresultaat van de klant centraal staat. Doelgerichtheid en deskundigheid in combinatie met de grote betrokkenheid van alle medewerkers kenmerken het bedrijf. Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort en er is volop ruimte om flexibel en slagvaardig te werken. Het bedrijf verbindt de traditionele waarden van de coöperatie met de vereisten van de moderne veehouderij.

Samen naar een optimaal rendement!