Vacatures Handel

Food en Agri en Handel

Onze Food & Agri bedrijven handelen over de hele wereld.  Zo doen zij veel aan export, maar ook importeren ze food en vers fruit over de hele wereld. Al deze bedrijven in de Food en Agri sector hebben ook Vacatures Food en Agri, die tegelijk ook Vacatures Handel zijn.

Welke Vacatures Handel zijn er?

Bij Vacatures Handel kan je denken aan functies als inkoper, verkoper, trader, accountmanagers, accountmanager, salesmanager, 
Tegelijk kent elk handelsbedrijf een, vaak omvangrijk, logistiek proces. Daarvoor zijn wij regelmatig op zoek naar mensen voor de functie van logistiek planner, hoofd logistiek, medewerker logistiek, medewerker expeditie, bedrijfsleider, transportplanner. 

Hoe blijf ik op de hoogte van Vacatures Handel?

Voor onze vacatures Handel in de Agri en Food sector kunt u onze pagina met Vacatures in de gaten houden. Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van Vacatures in de Handel, dan kunt u zich Inschrijven voor de nieuwsbrief. Wilt u ook dat wij u opzoeken en benaderen voor een passende functie, zorg dan voor een wervende en zakelijke account op social media. Daarnaast kun je je bij ons inschrijven .

Kan ik nog meer doen voor een baan in de Handel?

Je kan je bij Redvice gaan inschrijven. Redvice is een wervingsbureau en is altijd op zoek naar goede medewerkers in de sectoren Agri en Food. Met name de handelsbedrijven leveren Redvice regelmatig Vacatures Handel aan.