AGF sector

Waarom AGF?

Foodenagrivacatures.nl plaatst veel AGF (Aardappelen, Groente, Fruit) vacatures op haar site. De AGF sector is een geval apart en niet makkelijk toegankelijk voor mensen uit andere sectoren.
Foodenagrivacatures.nl heeft veel contacten met bedrijven in de AGF die via Food en Agri vacatures nieuwe medewerkers zoeken. Dit zijn grote spelers in de AGF-markt, maar ook de kleinere bedrijven.
Typische AGF vacatures zijn: Accountmanagers/verkopers voor de groothandel of tussenhandel, inkopers, kwaliteitsmanagers etc.
Voor recente vacatures in de AGF sector kan je op AGF zoeken in ons vacatureoverzicht.

AGF vacature uitzetten

Als we een opdracht krijgen voor het plaatsen een vacature in de AGF dan kan je kiezen uit een VacatureBasicVacatureBoost en een VacatureBonus. Jouw Vacature AGF wordt hiermee steeds een stukje intensiever gepromoot in de markt van Food en Agri Vacatures.


Bij het uitzetten van vacatures plaatsen we de VacatureBasic op onze website. Wil je opschalen naar VacatureBoost, dan betaal je extra en krijgt je Vacature een prominente plek op onze Homepage en in onze Nieuwsbrief ( 7000) kandidaten in Agri & Food, waardoor je Vacature AGF online een veel breder bereik heeft. Bij een VacatureBonus gaan wij actief op zoek naar kandidaten. Hierdoor worden ook de kandidaten bereikt die niet actief zoeken.