Samenvatting

Kernactiviteiten
Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 950 specialisten in accountancy, fiscaal en bedrijfskundig advies op 33 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

Aantal vestigingen
33

Aantal medewerkers
950

Ambitie

Wie zijn wij
Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Hebt u een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoekt u fiscaal-juridisch advies of wilt u kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wilt u de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag u ook heeft, u kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Uw eigen klantbeheerder is uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Visie
U krijgt altijd het beste: één adviseur die weet wat speelt er op de markt en één die ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent. Door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis blijven we dichtbij. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Waarden en Doelen
U zoekt iemand die thuis is in uw branche en aan een half woord genoeg heeft. Iemand die brede financiële kennis weet te verbinden met specialistische branchekennis.

Wij staan naast u met de voeten in de modder of bouwput of voor uw winkelpand. Met het hoofd in de wind, gefocust op frisse ideeën die u verder helpen.

CarrièreInstroom
Wij blijven graag dichtbij onszelf: een harde werker met een realistische inslag en een doe maar gewoon mentaliteit. Sympathiek door een flinke dosis empathie en de overtuiging dat je samen verder komt. Iemand die echt kan luisteren en niet met het eerste antwoord genoegen neemt. Maar ook iemand die z’n klanten graag blijft verrassen en hierdoor waarde creëert voor de klant. Dat maakt Alfa gewoon bijzonder.

Ontwikkelen en leren
Wij garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert. Onder andere door onze Alfa Academie bieden we jou de mogelijkheid om binnen een professionele sfeer door te groeien en jezelf continu te ontwikkelen. Je mag rekenen op deskundige, betrokken collega’s en een prettige werksfeer.

Doorgroeimogelijkheden
Daarnaast biedt Alfa de unieke mogelijkheid mede-eigenaar te worden. Als je een vast dienstverband bezit, kun je certificaten kopen. Je deelt dan direct mee in de resultaten van Alfa. Deze regeling is typerend voor onze organisatiecultuur en geeft het werken bij Alfa een extra dimensie. Samen gaan we voor het beste!